BEHANDLINGSTYPER - Vivace

Vad kan man behandla med VIVACE?

Hudåtstramning

(Mage, ansikte, armar, hals, dekolletage)

Med hjälp av en mekanisk och termisk skada som Vivace skapar så stimuleras produktionen av kollagen och elastin i huden. Kollagen och elastin är det som håller samman huden och ger den spänst.

Genom att stimulera denna produktion så tightas huden till och får ett naturligt lyft.

Föryngring

(Ansikte, hals, dekoltage, händer)

Genom att kombinera Vivace med Anteage MD Growth Factor Solution tillför vi tillväxtfaktorer.

Tillväxtfaktorer och cytokiner, även kallade biosignaler, fungerar som små byggarbetare och brandmän som
stamcellerna skickar ut för att reparera skadad hud och dämpa inflammationer.

Tillväxtfaktorer har fastställts som det mest effektiva inom anti-aging hudvård. Vi förlorar dessa med tiden och behöver då tillföra dem då de hjälper huden läka och hålla sig frisk och ung.
AnteAGE tillväxtfaktorer och cytokiner bidrar till en sund kollagensyntes, de är naturligt antiinflammatoriska och läkande. Biosignalerna ökar även effektiviteten hos andra hudvårdskomponenter som i sin tur regenererar hudcellerna och återställer hudens åldrande.

 

Akne/Akneärr

(Ansikte, rygg, dekolatage)

Det antibakteriella blå ljus som kommer ifrån handtaget hämmar aknebakterien i huden. Nålarna och radiofrekvensen luckrar upp ärrvävnaden och stimulerar även kollagen och elastin. Detta lyfter huden och skapar ett slätare utseende.

Ärr/Bristningar

Genom att arbeta med Vivace på bristningarna och ärr blir de mindre synliga. Med hjälp av Vivaces nålar luckras ärr upp för ett slätare och mindre ”utbuktat” utseende och de drar ihop sig lite. Även här har stimuleringen av kollagen och elastin en huvudroll.

vivace-behandling microneedling med radiofrekvens anti aging mot akne hudföryngring